Op zoek naar jobs in de schoonmaak?

 
jobs in de schoonmaak
Werken bij Facilicom Facilicom.
Je gaat in deze functie op zoek naar opportuniteiten om een samenwerking met nieuwe klanten te realiseren en om de samenwerking met bestaande klanten verder te ontwikkelen. Binnen jouw functie ben jij de expert schoonmaak voor de regio Brussel-Wallonië. Lees meer Solliciteer.
Care, een schoonmaakbedrijf met een hart voor mensen.
Werken bij Care. Cleanroom labo reiniging. Care Office Cleaning. Kantoren, scholen, magazijnen. Ontdek onze kantoorschoonmaak. Care Expert Cleaning. Pharma, biotech, semiconductors. Ontdek onze cleanroom labo reiniging. Wij geloven in de kracht van een aangename werkomgeving. Zowel voor onze medewerkers als die van onze klanten. Met een partnership dat verder gaat dan kantoren poetsen: zo laat Care úw bedrijf schitteren! Bovendien is Care expert in de reiniging van cleanrooms en labo's' waarbij het controleren van micro-organismen het allerhoogste goed is. Wij poetsen dus wat niet zichtbaar vuil" is en volgens de juiste procedures. Op die manier garanderen wij de kwaliteit bij ons klanten. Alles met een bewuste keuze voor open communicatie, duurzaamheid en impact op maatschappij. En dat al meer dan 45 jaar! Onderschat hierbij het belang van een propere en goed onderhouden werkplek niet. Dit maakt uw medewerkers gelukkiger en productiever. Om dit goed te doen schakelt u best een professioneel schoonmaakbedrijf in voor de schoonmaak van kantoren.
Jobs Ziekenhuis Maas en Kempen.
Wens je ook te werken in een aangename en professionele werkomgeving waar de nadruk ligt op kwaliteitsvolle zorgverlening, neem dan hier regelmatig een kijkje of contacteer ons via onderstaande adressen. Neem hier een kijkje voor meer vacatures. Stuur uw sollicitatiebrief én cv, met duidelijke vermelding van de gewenste functie of met vermelding van 1ste, 2de, 3de voorkeur, indien u voor meerdere functies solliciteert, naar sollicitaties@zmk.be.
Vacatures schoonmaak AZ Nikolaas.
Het werk is dus zeker niet eentonig. Er zijn in het algemeen ook wel heel wat voordelen aan werken in AZ Nikolaas. Kortom: ik wil hier nooit weg! Dicht bij huis werken is voor mij toch wel een heel belangrijk voordeel. Ik voel mij heel gewaardeerd door de verpleegkundigen van mijn afdeling en haal er heel veel voldoening uit dat mijn dienst in" orde" is. Ik voel mij nog te goed om thuis niks" te doen en zet mij graag in voor anderen. Deze job is voor mij ideaal. Ik werk graag als schoonmaakster bij AZ Nikolaas omdat het nog steeds een uitdagende job is, met veel variatie en sociale contacten, zowel met collega's' als patiënten. Ik heb steeds een goed gevoel als een nieuwe patiënt toekomt op een propere kamer. Ik werk graag in ons ziekenhuis omdat er veel sociaal contact is.
Home ManCloud PMS web based Hotel Software.
Lightspeed POS importeert de contactgegevens en het kamernummer vanuit ManCloud en laat je toe om tickets door te sturen naar de hotelfactuur. De 2-way interface met de channel manager stelt je in staat om vanuit ManCloud kamers te openen of sluiten, of om prijzen of allotment te wijzigen.
schoonmaak vacatures SimplyHired.
Ook internationaal is de Plopsa Group actief. Schoonmaakster bij bedrijven parttime. Het Poetsbureau Zele 1 locatie. Met Het Poetsbureau for business zijn we actief in de professionele schoonmaak. Bij voorkeur heb je reeds ervaring in professionele schoonmaak van kantoren., Schoonmaakster bij bedrijven. Het Poetsbureau Meer 5 locaties. Met Het Poetsbureau for business zijn we actief in de professionele schoonmaak. Bij voorkeur heb je reeds ervaring in professionele schoonmaak van kantoren., Medewerker schoonmaak avonddienst. Als medewerker schoonmaak word je betaald volgens IFIC categorie 4. Als medewerker schoonmaak werk je zelfstandig volgens een werkschema met dagelijkse., Medewerker schoonmaak operatiekwartier. Benieuwd hoe schoonmaak in het operatiekwartier er uitziet? Je kiest bewust voor een job in de schoonmaak. Als medewerker schoonmaak operatiekwartier word je. Medewerker schoonmaak m/v. Armonea Oost-Vlaanderen 2 locaties. Als medewerker schoonmaak sta je in voor de schoonmaak van de kamers van onze bewoners en de gemeenschappelijke ruimtes. Wij hebben de ideale job voor jou. een inspecteur / inspectrice schoonmaak. Multi Masters Group Antwerpen.
Vacatures en werk in jouw regio en in jouw vakgebied schoonmaak.
JoBBsquare heeft al tienduizenden werkzoekenden geholpen met het vinden van passende banen bij honderden bedrijven en intermediairs. Alle vacatures die in Belgie te vinden zijn worden op de jobsite gepresenteerd. Dagelijks worden nieuwe vacatures toegevoegd op de website en ingevulde vacatures offline gezet. Aan de slag in de schoonmaak? Dan vindt je naast de facilitaire functies ook vacatures op het gebied van logistiek, verkoop, productie, zorg, etc. Bekijk het overzicht. Wij staan voor je klaar! 31 0411 68 95 38. Antwoord in 30 minuten. Zoek vacatures direct bij werkgevers. Meld je nu aan en je bent gelijk verzekerd van de nieuwste vacatures van rekruteringskantoren in jouw mailbox: direct solliciteren en meteen aan het werk bij jou in de buurt. Solliciteer altijd direct bij de aanbieder. Actuele vacatures in jouw mailbox. Uitschrijven kan op elk moment. Meld mij aan! Vacatures in Antwerpen. Vacatures in Brugge. Vacatures in Brussel. Vacatures in Charleroi. Vacatures in Genk. Vacatures in Gent. Vacatures in Hasselt. Vacatures in Kortrijk. Vacatures in Leuven. Vacatures in Luik. Vacatures in Mechelen. Vacatures in Moeskroen. Vacatures in Namen. Vacatures in Oostende.
Voeding en schoonmaak.
Situering Als teamverantwoordelijke schoonmaak geef je dagelijks leiding aan een groep van 40 à 50 schoonmakers. Je wordt ingeschakeld aan 60% of. Medewerkers schoonmaak voor de ochtendploeg Facilitaire dienst. Situering In UZ Leuven bundelen dagelijks meer dan 9 000 gedreven medewerkers hun expertise om kwalitatieve patiëntenzorg aan te bieden.
Schoonmaak jobs in de provincie Antwerpen Careerjet.
Upload je cv. Plaats een job. Schoonmaak jobs in de provincie Antwerpen. Als schoonmaakinspecteur ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van verschillende schoonmaakploegen in de regio Antwerpen. Je hebt de leiding over een team van. 5 uren geleden.
Vacature: Poetshulp Schoonmaak Kempen.
Bij aanmelding stem ik in dat Schoonmaak Kempen contact met mij opneemt en ga ik akkoord met de voorwaarden en de privacy policy van Schoonmaak Kempen. Schoonmaak Kempen respecteert jouw privacy die valt onder de GDPR/AVG. Vinkenpad 22 2310 Rijkevorsel.

Contacteer ons