Meer resultaten voor schoonmaak antwerpen studentenjob

 
schoonmaak antwerpen studentenjob
Care, een schoonmaakbedrijf met een hart voor mensen.
Werken bij Care. Cleanroom labo reiniging. Care Office Cleaning. Kantoren, scholen, magazijnen. Ontdek onze kantoorschoonmaak. Care Expert Cleaning. Pharma, biotech, semiconductors. Ontdek onze cleanroom labo reiniging. Wij geloven in de kracht van een aangename werkomgeving. Zowel voor onze medewerkers als die van onze klanten. Met een partnership dat verder gaat dan kantoren poetsen: zo laat Care úw bedrijf schitteren! Bovendien is Care expert in de reiniging van cleanrooms en labo's' waarbij het controleren van micro-organismen het allerhoogste goed is. Wij poetsen dus wat niet zichtbaar vuil" is en volgens de juiste procedures. Op die manier garanderen wij de kwaliteit bij ons klanten. Alles met een bewuste keuze voor open communicatie, duurzaamheid en impact op maatschappij. En dat al meer dan 45 jaar! Onderschat hierbij het belang van een propere en goed onderhouden werkplek niet. Dit maakt uw medewerkers gelukkiger en productiever. Om dit goed te doen schakelt u best een professioneel schoonmaakbedrijf in voor de schoonmaak van kantoren.
Studentenjobs bij Facilicom Facilicom.
Waarom werken bij Facilicom? Wat moet ik weten als ik werk als student? Student at Work. Studentenjobs bij Facilicom. Studentenjobs bij Facilicom. Wij zijn Facilicom Group Belgium. Facilicom zet met plezier studenten in tijdens de vakanties, weekends en avonden. Ben jij op zoek naar een toffe bijverdienste? Schrijf je in en kom werken bij Facilicom Group Belgium! Je kan aan de slag in de schoonmaak, bewaking, receptiediensten, bedrijfscatering of passagiersassistentie op de luchthaven. schrijf je hier in. Rijk worden in 475 uur. Op een studentenjob betalen jij en je werkgever minder sociale bijdragen. Dat maakt van werken als jobstudent een interessante manier om geld te verdienen.
Vacatures bij poetsbureau Cleandienst.
Bel gratis 0800 15 150. Poetsbureau Brugge, Gent. Jobs in de schoonmaak. Bel gratis 0800 15 150. Wilt u graag bij ons team horen? Ontdek onze vacatures! Cleandienst is een professioneel poetsbureau en plaatst het leveren van een kwalitatieve dienstverlening centraal. Daarom werken we met echte vakmensen: gemotiveerde en verantwoordelijke medewerkers met een neus voor kwaliteit. Die schoonmaakspecialisten ondersteunen we met de nodige opleiding en begeleiding. We bieden ze bovendien een correcte verloning en dragen respect hoog in het vaandel. Omdat we geloven dat toegewijde medewerkers altijd dat stapje verder gaan om onze klanten een uitstekende service te bieden. Raadpleeg hier ons arbeidsreglement: Arbeidsreglement_Deel 1 Deel 2. Ook deel uitmaken van onze geoliede organisatie? 2 JOBSTUDENTEN 24/08 TEM 04/09 DAGELIJKS VAN 6 TOT 8U. Ochtenduren tussen 06.00 08.00. Na een grondige schoonmaakopleiding. 24 augustus tot en met 04 september. Vlot bereikbaar: Pathoekeweg. 1356, bruto per uur. Solliciteer voor deze vacature Mail naar een vriend! Deel via Facebook! Deel via LinkedIn! SCHOONMAAK MEDEWERKER ROESELARE 2 WERVEN PER DAG 29 U/WEEK. Schoonmaak bij bedrijven.
Vacatures voor Jobstudent Schoonmaak in Antwerpen provincie Indeed.com.
Plaats je cv Solliciteer op duizenden vacatures op elk platform! vacatures voor Jobstudent Schoonmaak in Antwerpen provincie. Sorteer op: relevantie datum. Pagina 1 van 14 vacatures. Hier worden vacatureadvertenties weergegeven die aan jouw zoekopdracht voldoen. Indeed wordt mogelijk door deze werkgevers betaald om Indeed gratis te houden voor werkzoekenden. Indeed rangschikt vacatureadvertenties op basis van een combinatie van werkgeverbiedingen en relevantie, zoals je zoektermen en andere activiteiten op Indeed. Zie voor meer informatie de Algemene voorwaarden van Indeed. Studentenjob schoonmaak nieuw.
Vacatures Zorgbedrijf Antwerpen. phone-incoming. phone-outgoing. linkedIn. youtube. circle-close. star. star-outlined. tag. arrow-circle-right. arrow-circle-up. download. close-x. calendar. check. arrow-down. arrow-left. arrow-right. arrow-top. bus. clock
Als jobstudent kan je bij ons kennismaken met de boeiende en bruisende wereld achter de schermen van Zorgbedrijf Antwerpen. Misschien studeer je voor een bepaald vak, en wil je bij ons alvast van de praktijk komen proeven. Vraag een studentenjob aan. Wil je aan de slag als. Dan moet je geslaagd zijn in het 6de jaar verzorging. Dan moet je geslaagd zijn in het 7de jaar thuis en bejaardenzorg of in het 1ste jaar verpleegkunde en je visum hebben aangevraagd. ergotherapeut, kinesist of verpleegkundige? Dan heb je dat einddiploma nodig. Dat kan vanaf het jaar dat je 16 jaar wordt, als je geslaagd bent in de module logistiek assistent. Maar dat hoeft niet, er zijn heel wat studentenjobs waarvoor je geen diploma of ervaring met senioren nodig hebt, bijvoorbeeld als polyvalent assistent in de schoonmaak, in de keuken of in onze administratieve kantoren.
Is lijken wassen echt het best betaalde vakantiewerk? Hier v. Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. Is lijken wassen echt het best betaalde vakantiewerk? Hier verdien je het meest als jobstudent. 26/06/2017 om 1501: door Geert Neyt Print Corrigeer. Foto: Samengesteld combibeeld. Vorige afbeelding 1 / 2 Volgende afbeelding. De hoogte van het salaris is voor bijna de helft van alle studenten het belangrijkste criterium om een bepaalde studentenjob te zoeken.
Vacatures Werken bij Care.
Onderhoud, Productie, Schoonmaak. Schoonmaakmedewerker 10u/week Lanklaar. Schoonmaakmedewerker 12u/week Laakdal. Schoonmaakmedewerker 135u/week, Zelzate. Schoonmaakmedewerker 14u/week Kortrijk. Schoonmaakmedewerker 15u/week Neeroeteren. Schoonmaakmedewerker 175u/week, Zeebrugge. Schoonmaakmedewerker 20u/week Nazareth. Stuur een bericht. Lijst van alle jobs. Tel: 03/287 06 10. Ons volgen op social media? Care kan je vinden op volgende kanalen.: bsol; A Vebego family company. 2020 Werken bij Care.
816 Schoonmaak jobs in Belgium 221 new.
Schoonmaak medewerker Wezembeek-Oppem Schoonmaak medewerker Wezembeek-Oppem. Wezembeek-Oppem, Flemish Region, Belgium 10 hours ago. Medewerker schoonmaak m/v Medewerker schoonmaak m/v. Olen, Flemish Region, Belgium 4 weeks ago. Teamleider schoonmaak Teamleider schoonmaak. ZNA Ziekenhuis Netwerk Antwerpen. Antwerp, Flemish Region, Belgium 1 month ago.
vacatures Wibra. vacatures Wibra.
Je kunt natuurlijk ook altijd bij een winkel binnenlopen en vragen of er nog een vacature is. Digitaal solliciteren kan altijd, maar wanneer je persoonlijk naar binnen stapt en een goede indruk achterlaat, heb je natuurlijk wel een streepje voor.
Studenten Schoonmaak Zomervakantie voltijds of deeltijds Recrewtment.
Parttime in ochtend/avonduren of fulltime ochtend en avonduren gecombineerd. Voor Cleaning Masters zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die voltijds of deeltijds willen werken in de maanden Juli, Augustus of September. Schoonmaken van kantoren en sanitair. Ervaring in de schoonmaak.

Contacteer ons