Op zoek naar schoonmaak antwerpen?

 
schoonmaak antwerpen
Logistiek Schoonmaak Keuken ZNA.
Werken bij ZNA. Waarom kiezen voor ZNA? Werken bij ZNA. Werken bij ZNA. Waarom kiezen voor ZNA? A A A. Werken bij ZNA. Werken bij ZNA. Waarom kiezen voor ZNA? Logistiek Schoonmaak Keuken. Polyvalent medewerker Polikliniek. Samenwerking met andere zorginstellingen.
Schoonmaakbedrijf Antwerpen. Beste prijzen Poetsdiensten.
Wij zijn Jefa Cleaning: een professioneel schoonmaakbedrijf Antwerpen dat een volledig dienstenpakket aanbiedt: van kantoren poetsen tot huizen leegmaken en van ramen wassen tot stoffering verwijderen. Wij zijn een poetsbedrijf waarbij kwaliteit en professionaliteit vooropstaat. Ons schoonmaak bedrijf is gespecialiseerd in een breed scala aan soorten reiniging, denk hierbij aan: reinigen van machines, wassen van ruiten, verwijderen van stof, schoonmaak bij bouw en oplevering van bouw, reiniging en onderhoud van interieur en reinigen door middel van hogedruk.
29 vacatures voor Schoonmaak Manpower Belgium Interim, Job, Recruitment, Selection.
ERVAREN SCHOONMAKER MAGAZIJN Internal. 1 dag online Gent. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaak van het magazijn. Je zorgt ervoor dat alles proper en geordend is in het magazijn. Je maakt hiervoor gebruik van de nodige reinigingsmachines. TECHNICIENNE DE SURFACE Internal. 8 dagen online Liège. Vous serez en charge de l'entretien' des bureaux, vestiaires, réfectoire. 8h/semaine Idéalement le vendredi. SCHOONMAAKMEDEWERKER M/V 4U/WEEK Internal. 15 dagen online Opglabbeek. Je staat in voor het schoonmaken van het magazijn en de kantoorruimtes. INDUSTRIEEL REINIGER MET RIJBEWIJS B Internal. 1 maand online Antwerpen 2000.
Schoonmaakbedrijf Antwerpen.
0483 36 10 40. Schoonmaak nodig in Antwerpen? Bent u op zoek naar een betrouwbaar flexibel schoonmaakbedrijf? Dan bent u bij Hazal Cleaning aan het juiste adres! Hazal Cleaning is een professioneel en betrouwbaar schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in schoonmaak van appartementsgebouwen, kantoren, scholen, praktijken en commerciële gebouwen. Een poetsbedrijf waarbij kwaliteit, flexibiliteit en professionaliteit vooropstaat.
Dringend gezocht: Schoonmaak scholen in Antwerpen Oktober 2020 572 jobs Jooble.
Jobomschrijving Schoonmaken van kantoren en sanitair. 20 dagen geleden. Werfleider/-ster Schoonmaak Puurs/Bornem. ervaring in het leiding geven aan groepen arbeiders, bij voorkeur in de schoonmaaksector of verwante sectoren. Ervaring in de schoonmaak is een must. Je spreekt vlot Nederlands en bent een goede communicator. Je werkt zelfstandig en planmatig. 3 dagen geleden. Assistent/adjunct projectmanager Facility nazorg Scholen van Morgen Permanent. Wil je graag meewerken aan het project Scholen van morgen solliciteer dan vandaag nog! Jouw functie Samen met de projectmanager en de andere medewerkers binnen het team ben je mee verantwoordelijk voor de interne projectorganisatie en de communicatie met zowel interne. 21 dagen geleden. 10 per uur. Teamleader schoonmaak Functie Als supervisor/teamleader krijg je volgende taken toegewezen: Je maakt zelf de planning op van je team en zorgt voor een correcte bezetting per klant Je klanten bestaan uit gebouwen/kantoren/lokalen; van de gemeente en voor hen ben jij. 2 maanden geleden. Vervangingsopdrachten schoonmaak regio Antwerpen jaar 2020. zoekt schoonmaakpersoneel voor vervangingsopdrachten in verschillende vestigingen bedrijven, scholen, regio Antwerpen Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen.
Schoonmaakbedrijf Antwerpen voor professionele schoonmaak Cleanit.
Op zoek naar een professionele poetsdienst? Bij Cleanit geloven we sterk in de kracht van duidelijke afspraken en een samenwerking in vertrouwen. Daarom komen we met plezier even bij u langs om onze poetsdiensten en tarieven persoonlijk aan u toe te lichten. U hoeft ons alleen maar even te contacteren om zon vrijblijvend plaatsbezoek of een gratis prijsofferte aan te vragen. 03 887 54 60 of. 02 540 22 02. 03 887 54 66. Cleanit Wommelgem Doornaardstraat 63 2160 Wommelgem. Cleanit Aartselaar Barones l, Baron de Borrekenslaan 40 Hoevelei 132 magazijn 2630 Aartselaar. Cleanit Grimbergen Wolvertemsesteenweg 89 1850 Grimbergen. Maatschappelijke zetel en fiscale gegevens. Cleanit Schoonmaak Doornaardstraat 63 2160 Antwerpen BE 0472.162.445. Onze diensten en werkregio. Cleanit Schoonmaak is gespecialiseerd in het schoonmaken en onderhouden van diverse bedrijfsgebouwen interieur schoonmaak, glazenwas en onderhoud van bedrijfstuinen en in het reinigen van gemeenschappelijke delen van opbrengsteigendommen in Antwerpen, Aartselaar, Berchem, Boom, Deurne, Edegem, Hove, Kontich, Mortsel, Schelle, Wijnegem, Willebroek en Wommelgem.
Care, een schoonmaakbedrijf met een hart voor mensen.
Om dit goed te doen schakelt u best een professioneel schoonmaakbedrijf in voor de schoonmaak van kantoren. Care Office Cleaning. Cleanroom labo reiniging. Laboratoria reinigen vergt een heel specifieke kennis. Onze business unit Care Expert Cleaning is gespecialiseerd in het schoonmaken en desinfecteren van clean rooms. Care Expert Cleaning. Zoekt u een specialist in het reinigen van parkings, gevels, vloeren, fabriekshallen of schoonmaak op hoogte? Kortom, alle soorten industrieel schoonmaken? Dan bent u bij ons dochterbedrijf HIS Handmatige Industriële Schoonmaak aan het juiste adres. Care Industrial Cleaning. Klusjes technisch onderhoud. Is de stroom uitgevallen en werkt uw automatische poort of kassasysteem niet meer? Of is het tijd voor het onderhoud van de airco of de verwarming? Onze klusjesdienst NNOFCARE staat 24 uur op 24 voor u klaar voor preventief en correctief onderhoud. Care lanceert Schoon Veilig concept. Langzaam worden de lockdownmaatregelen versoepeld. Bent u voorbereid op een veilige heropstart? Wij zetten u goed op weg met onze aangepaste diensten. Diensten in tijden van Corona. Waar maakt Care als schoonmaakbedrijf het verschil? Het ene schoonmaakbedrijf is het andere niet. Care behoort tot de top 10 in de sector poetsbedrijven in België en heeft meer dan 1100 gemotiveerde, goed opgeleide schoonmakers.
Hand Clean Professioneel schoonmaakbedrijf uit Antwerpen.
Welkom op de website van Hand Clean! Het professionele schoonmaakbedrijf van Antwerpen. Bij ons kunt u voor éénmalige en/of de periodieke schoonmaakbeurten terecht. Hand Clean is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij bieden u onder andere de volgende diensten aan: algemene schoonmaak, industriële reiniging, opleveringsschoonmaak en opkuizen na brand. Wij zijn een zeer ervaren schoonmaakbedrijf uit Antwerpen dat voor bijna iedere klus voor u klaar staat. Wij verzorgen zowel bij particulieren als bedrijven een éénmalige of periodieke schoonmaakbeurt. U kunt altijd rekenen op Hand Clean voor de reiniging van uw kantoorgebouwen, zwembaden, traphallen in appartementsgebouwen, ramen, ziekenhuizen en.
Net Schoonmaak Schoonmaak, Schoonmaakbedrijf in Antwerpen.
Net Schoonmaak een: schoonmaakbedrijf zoals u het wil! Vraag gerust referenties in de Antwerpse regio: Antwerpen, Merksem, Deurne, Ekeren, Borgerhout, Berchem, Wilrijk., Net Schoonmaak: een kleinschalig en flexibel bedrijf. Schoonmaakbedrijf Net Schoonmaak, is een jong en dynamisch bedrijf dat sinds jaar en dag werkzaam is in de regio Antwerpen. U kan bij ons terecht voor o.a.: periodieke of éénmalige schoonmaak van bedrijven, kantoren, banken, horeca, dokterspraktijken, winkelpanden, toonzalen, magazijnen, fabrieken, scholen. opkuis bij verhuring van een pand. opkuis voor of na een verhuizing.
Huishoudhulp vacatures bij Het Poetsbureau in Antwerpen.
Blader dan snel door onze vacatures schoonmaak in Antwerpen. Iedereen die bij Het Poetsbureau aan het werk gaat, krijgt gratis een opleiding aan de Poetsbureau Academy. Daar leer je niet alleen hoe je de schoonmaaktaken en het strijk en kookwerk het beste aanpakt, maar ook nieuwe technieken, ergonomische houdingen tijdens het poetsen en hoe je een schoonmaakplanning opstelt. Kortom: dankzij deze opleiding heb je de kennis om met vertrouwen aan je werk te beginnen. Neem snel een kijkje als je in Antwerpen schoonmaakvacatures zoekt en solliciteer bij Het Poetsbureau voor een toffe job. Marnick De Wreede. Mohammed amine Yaacoubi. Beveelt ons aan. Roomkeeper sinds radisson bleu Postsoteerder antwerpen Schoonmaak antwerpen Kapper sinds 2013 antwerpen Afwas en bediening in horeca antwerpen. Huishoudhulp in Antwerpen. Het Poetsbureau in Stad Antwerpen 2000.

Contacteer ons