Resultaten voor schoonmaakbedrijf

 
schoonmaakbedrijf
Uw schoonmaakbedrijf en partner Elite Cleaning.
Eerste schoonmaak na renovatie of intensieve reiniging na brand en schilderwerken. Wij zorgen voor een schone lei. Een schone omgeving, dankzij periodieke schoonmaak van Elite Cleaning. Op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat gaat voor een uitmuntende service? Neem contact op met Elite Cleaning.
Schoonmaakbedrijf VN Clean.
VN Clean is een schoonmaakbedrijf dat al sinds 2007 actief is. Wij zijn aanvankelijk gestart met de schoonmaak in bedrijven en voor kleinere zelfstandigen. Schoonmaak met dienstencheques. Wij staan dagelijks voor u klaar om een handje te helpen bij uw huishoudelijke taken.
Schoonmaakbedrijf Jette Clean, uw poetsbedrijf in Brussel.
Ons schoonmaakbedrijf staat ook voor u klaar als u verhuist of voor onderaanneming van bepaalde taken. Actie, Concretisering, Identificatie, Evolutie en Realisatie. Dat zijn de kernwoorden van ons schoonmaakbedrijf. De bedrijfsfilosofie van Jette Clean is samen te vatten in deze actiepunten.:
Schoonmaakbedrijf Devogel in Staden.
Schoonmaak na nieuwbouw. Jaarlijks groot onderhoud. Contact Schoonmaakbedrijf Devogel in Staden. Schoonmaakbedrijf Devogel in Staden. Gsm: 049521 00 40. Waar al uw onderhoud op een deskundige manier wordt verzorgd! Wat bieden wij? Onderhoud kantoren, winkelruimtes en bij particulieren. Schoonmaak na nieuwbouw en renovatie. Schoonmaak bij rook, brand en waterschade.
Hand Clean Professioneel schoonmaakbedrijf uit Antwerpen.
HET PROFESSIONELE SCHOONMAAKBEDRIJF UIT ANTWERPEN. Bij Hand Clean verzorgen wij éénmalige of periodieke schoonmaakbeurten voor zowel particulieren als bedrijven. Wij verzorgen professionele reinigingen voor kantoren, ziekenhuizen, zwembaden, traphallen in appartementsgebouwen. Hand Clean verzorgt ook de volledige opleveringsschoonmaak. Bij Hand Clean zorgen wij voor het aller beste resultaat.
Schoonmaakbedrijf Wikipedia.
Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat diensten aanbiedt op het gebied van eenmalige dagelijkse of regelmatige periodieke schoonmaak in, op of aan gebouwen, terreinen of verkeersmiddelen. Hierbij kan het gaan om reguliere schoonmaak, maar ook om specialistische reiniging zoals vloeren van linoleum of natuursteen, of het schoonmaken in de horeca Nederland conform de HACCP.
Schoonmaakbedrijf ruitenwasserij bij bedrijven en kantoren.
Bel gratis 0800 15 150. Poetsbureau Brugge, Gent. Jobs in de schoonmaak. Bel gratis 0800 15 150. Benieuwd naar onze recentste overname? Volg ons op Facebook. Onberispelijke hygiëne, onze missie. Cleandienst combineert doeltreffende schoonmaaktechnieken met een team van toegewijde medewerkers met de juiste competenties en attitudes. Aangevuld met op en top professioneel materiaal zijn we de flexibele schoonmaakpartner van tal van bedrijven in Vlaanderen. Onberispelijke hygiëne, flexibiliteit, efficiëntie en een nauwgezette opvolging. Dat zijn de stokpaardjes van ons schoonmaakbedrijf. Schoonmaak bij bedrijven. De kantoren, toiletten, gangen, vergaderzalen en zelfs de parking van uw bedrijf kraaknet houden? Onze schoonmaakploeg wordt uw partner in crime. Wanneer en hoe vaak u dat wenst. Onze vaste ploeg ruitenwassers zorgt voor de professionele schoonmaak van de ramen van uw bedrijfsgebouw of kantoor.
Schoonmaakbedrijf Wikipedia.
Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat diensten aanbiedt op het gebied van eenmalige dagelijkse of regelmatige periodieke schoonmaak in, op of aan gebouwen, terreinen of verkeersmiddelen. Hierbij kan het gaan om reguliere schoonmaak, maar ook om specialistische reiniging zoals vloeren van linoleum of natuursteen, of het schoonmaken in de horeca Nederland conform de HACCP.
Home Rudy Ruiten BVBA Tervuren.
This text is replaced by the Flash movie. Rudy Ruiten staat al sinds de oprichting in 1992 steeds voor u klaar als het gaat om het reinigen van ruiten, het schoonmaken van horeca en bedrijfspanden of de eerste opkuis na een verbouwing of renovatie.
Schoonmaakbedrijf Westerlo SV Cleaning schoonmaak, huishoudelijke taken.
Uw schoonmaakbedrijf voor particulieren en bedrijven te Westerlo. SV Cleaning staat als schoonmaakbedrijf uit Westerlo voor een schoonmaak op maat van uw wensen. Al sinds 2006 maken wij tegen concurrerende prijzen woningen en bedrijfsvloeren tot in de puntjes brandschoon. Niet alleen wat het oog direct ziet, maar ook de kleine, minder zichtbare hoekjes worden door ons team vakkundig onder.

Contacteer ons